Zomerzangavond

Tweede Zomerzangavond op woensdag 16 augustus 2017.

Traditiegetrouw verzorgt het Evangelisatieteam van wijkgemeente 1 iedere zomer een tweetal Zomerzangavonden; ook dit jaar weer!

Voor de tweede zomerzangavond komen 3 jonge en veelbelovende Katwijkse musici naar de Woudenbergse Dorpskerk. Namelijk: Floris Ouwehand (tenor), Hendrik van Veen (piano) en Hugo van der Meij (orgel). We hopen deze avond heerlijk met elkaar mooie bekende psalmen en geestelijke liederen te gaan zingen, aan de hand van het thema ‘Toekomst’.
Daarnaast is er een orgelsolo, een pianosolo én vierhandig pianospel. Verder is er natuurlijk solozang door Floris Ouwehand. De meditatieve omlijsting van deze avond berust bij onze oud-predikant, ds. A.L. van Zwet uit Putten. Allemaal heel hartelijk welkom in de Dorpskerk op deze zomerzangavond! Aanvang: 19.30 uur.