Kerstconcert Jubilate Deo

Grootkoor Jubilate Deo geeft onder leiding van dirigent Marco den Toom geeft op zaterdagmiddag 23 december 2017 een concert in de Dorpskerk van Woudenberg (14:30 uur). Het programma is gevarieerd met traditionele kerstliederen (Marco den Toom), klassieke werken (Bach en Fauré) en Engelse koormuziek.

Mannenensemble Jigdaljahu verzorgt onder leiding van Bert Noteboom, een gastoptreden.

Overige medewerkenden: Johan Bredewout (vleugel), Laura van der Stoep (viool), André van Vliet (orgel, 22-12) en Bastiaan Stolk (orgel 23-12).

Kaarten kosten  10,-- per stuk en zijn verkrijgbaar bij Boekhandel Droogendijk (Voorstraat 23 Woudenberg)
Men kan ze ook aanschaffen via leden en kopen aan de kerk.
Via de website www.koorjubilatedeowoudenberg.nl zijn de kaarten ook te bestellen. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree.