Winterfair 2017

Winterfair op 24 november 2017:

De voorbereiding voor de Winterfair 2017 is in volle gang.
Van het Winterfairboekje kunt u nog steeds gebruik maken. Wij roepen u op om voor zover mogelijk de komende tijd nog gebruik te maken van de diensten uit het Winterfairboekje. Bent u het Winterfairboekje kwijt ? U kunt het downloaden via onze website www.hervormdwoudenberg.nl.
Het bestellen van de winterkost (rookworst, varkensrollade, erwtensoep, Indische gehaktballetjes, balkenbrij en boerenkool/zuurkool) kan nog tot en met maandagavond 20 november. Tijdens de Winterfair kunt u bestelde producten afhalen en zolang de voorraad strekt ook nog ter plaatse kopen.
Op vrijdag 24 november zal de Winterfair worden gehouden van 14.30 uur tot 20.30 uur. Er is in Eben-Haëzer  opnieuw van alles te doen en te beleven voor jong en oud.
Een overzicht van de belangrijkste activiteiten:
...verkoop van vers gebakken oliebollen vanaf 9.30 uur
...ijskraam
...snoepkraam
...vers fruit, bakkersspecialiteiten en stroopwafels
...kaas- en noten specialiteiten en delicatessen
...bloemstukken, decoraties en (kerst)kaarten
...exclusieve sieraden & accessoires, verzorgingsproducten
...winkel van Sinkel
...spelactiviteiten (sjoelcompetitie met mega-sjoelbak, spijkerbroek hangen)
...knutselen voor kinderen
...lollytrekken, grabbelton, inleveren kleurplaten
...rad van avontuur met zeer speciale prijzen (hoofdprijs is een.hotelovernachtingsbon)
...winters pleintje (buiten), georganiseerd door de jeugdvereniging
...projectinformatie van de G.Z.B., I.Z.B., en Kom & Zie
Vanuit de cateringhoek worden koffie, cake, appeltaart en diverse frisdranken geserveerd. Vanaf 16.15 uur kunnen bij het keukenloket ook snacks (patat, kroket, frikandel) worden besteld. U kunt dus ook blijven eten !
Op donderdag 23 november is er van 10.00 tot 12.00 uur een brengmorgen in Eben-Haëzer. U kunt dan zelfgemaakte producten brengen.
Wij zijn op nog op zoek naar mensen die het leuk vinden om mee te helpen bij één van de activiteiten tijdens de Winterfair. Heeft u op 24 november tussen 14.30 en 17.30 uur en/of tussen 17.30 en 20.30 uur tijd en zin om te helpen, dan kunt u zich hiervoor aanmelden bij Marijke van Dijk. Haar telefoonnummer is: 033-2771574.
De winterfaircommissie verwelkomt u graag op 24 november.

Winterfairboekje 2017 (PDF)

Gevonden voorwerpen
Regelmatig blijft er in de kerk iets liggen na de diensten en dan moet u denken aan psalmboeken, (zonne)brillen, (fiets)sleutels, handschoenen, paraplu’s enzovoort. Al die gevonden voorwerpen worden in de kast gelegd die tussen de dames- en de herentoilet staat in Eben-Haëzer.
Die kast dreigt echter te vol te worden en daarom staat er tijdens de Winterfair op 24-11-2017 een tafel met daarop alle spullen die ooit in de kerk gevonden zijn. Komt u kijken of er iets bij is wat van u is, het is de laatste kans want daarna zal alles of naar Dorcas gebracht worden of weggegooid worden.