Op vrijdagavond 22 september 2017 D.V. is er in de Ned. Herv. Kerk van  Woudenberg een Mannenzangavond o.l.v. ds. A.L. van Zwet. De organist is Steven Luitjes en Guido Grünbauer bespeelt de trompet. De dirigent is Roelof van Middendorp.. De Bovenstemgroep Woudenberg zal ook haar medewerking verlenen. We zingen dan psalmen, gezangen en andere geestelijke liederen. Het thema is: ‘Samen vertrouwen op U”.

De toegang is gratis en bij de uitgang zal een collecte worden gehouden voor het zendingswerk van de fam. den Os in Suriname.

Willen alle mannen, die graag zingen, deze avond vastleggen in hun agenda? Mannen uit de hele regio worden hierbij uitgenodigd om deze derde Mannenzangavond in Woudenberg mee te maken en mee te beleven! Wij zorgen voor een flesje water om uw stem te smeren.  U bent van harte welkom! De avond wordt uitgezonden via de kerkradio.

Voor contact: Piet Goudriaan (tel.033-2863305 of mail: pietgoudriaan@hetnet.nl)