Hervormd Woudenberg

Op DV zaterdag 9 december is er weer een mannenontbijt. Vanaf 8:30 in de stal van familie Van de Lagemaat aan de Zeisterweg 53
Opgeven kan tot t/m DV woensdag 6 december bij Bert van Dijk via mannenontbijt.wberg@gmail.com (graag doen ivm de aankoop van eten).
Van harte welkom!


Te gast hoopt die ochtend Dr. ir. H Paul te zijn.


Op  dit moment is dhr Paul consultant bij ABDTopconsult van het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Kortweg betekent dit dat het kabinet je op ieder moment kan inzetten voor grote projecten of interim betrekkingen die urgent zijn. Zo was hij eerder inspecteur-generaal van de NVWA en was hij vanaf begin dit jaar secretaris-generaal van de Belastingdienst. Afgelopen maand is hij door de ministerraad benoemt tot 'kwartiermaker' om het nieuw te vormen Ministerie van Landbouw van de grond te trekken.
 
Echt een overheidsman pur sang dus. Het onderwerp waar hij het over wil hebben is dan ook ''Taken voor de overheid – taken voor de kerk; gedachten over hulp aan de naaste”.
 
Zaterdag 9 december dus. Vanaf 8:30 in de stal van familie Van de Lagemaat aan de Zeisterweg 53. Opgeven kan tot t/m DV woensdag 6 december bij Bert van Dijk via mannenontbijt.wberg@gmail.com (graag doen ivm de aankoop van eten). Van harte welkom!
 
De volgende data zijn:
zaterdag 10 februari 2018
zaterdag 14 april 2018

Voor alle genoemde data geldt: zo de Heere wil en wij leven. 

Met vriendelijke groet,
Bert van Dijk
mannenontbijt.wberg@gmail.com 

445