Hervormd Woudenberg

Actueel

Van woensdag 27 tot en met zaterdag 30 september is het zover: dan verhuizen Christenen voor Israël en het Israël Producten Centrum naar het nieuwe Israëlcentrum!

Vanwege de verhuizing zijn we deze dagen helaas gesloten voor publiek. Vanaf maandag 2 oktober bent u hartelijk welkom in het nieuwe Israëlcentrum aan de Henri Nouwenstraat 34 in Nijkerk!

Open Dagen in het nieuwe Israëlcentrum
Ontdek het nieuwe Israëlcentrum met provinciegenoten
Het gebouw wordt echt een ontmoetingscentrum en daarom heten we jullie er heel graag welkom! In oktober, november en december organiseren we allerlei leuke en interessante activiteiten waarop u een kijkje achter de schermen krijgt van het nieuwe Israëlcentrum.

Bijvoorbeeld tijdens de feestelijke Open Dagen die we in oktober houden. Op elke dag van de herfstvakantie is er een andere provincie met een uniek programma aan de beurt.

Naast een feestelijk onthaal met gebak en een rondleiding door het nieuwe Israëlcentrum is er tijdens de Open Dagen veel ruimte voor ontmoeting, samenzang, Bijbelstudies en aandacht voor het Joodse heden en verleden van elke provincie.

De toegang is gratis!

Voor iedere provincie zijn er speciale openingsdagen aangegeven.

Kijk voor verdere gegevens en aanmeldingen op de website van Christenen voor Israël: (https://christenenvoorisrael.nl/opendagen)

De website van het Centrum Israël Studies is een bron van informatie: Klik hier!Herinnering vrouwenochtenden
Op 26 september, 10 oktober, 24 oktober en 7 november hebben we speciaal voor vrouwen bijeenkomsten georganiseerd met als thema ‘de Joodse feesten’, waarbij de bijbehorende reidansen zullen worden gedemonstreerd en geoefend. Dit vindt plaats o.l.v. Lisette van Groeningen. Plaats: Eben Haëzer van 9.00 – 11.00 uur. (Geen oppas). De kosten zijn voor deze vier ochtenden slechts €10,00. Opgave bij Wilma van Grootheest. E-mailadres: wilma.van.grootheest@filternet.nl

Gemeenteavond
De jaarlijkse gemeenteavond wordt gehouden op 28 februari  2018.
Ds. K. van Velzen zal dez avond onze gast zijn. We zullen aandacht besteden aan de actuele situatie van dat moment.
 

334